Seurakunnan tiedot

Vieremän seurakunta
Kirkkotie 1
74200 Vieremä

 

LASKUTUSOSOITE:

Kirkon palvelukeskus

Vieremän seurakunta

++3143++

Pl 378

00026 Basware

 

Ei mahdollisuutta pankkikorttimaksuun.

 

Seurakuntatoimisto on avoinna: ma klo 9-12 ja to klo 11-14.

Puh. 0400-714554. Muina aikoina tavoitat meidät henkilökohtaisista numeroistamme. Ks. Yhteystiedot -välilehdeltä.

Musiikki seurakunnassa

Seurakunnan elämän keskus on jumalanpalvelus, joka on tarkoitettu koko seurakunnalle.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus on kirkossa sunnuntaisin ja juhlapyhinä klo 10 (pääsääntöisesti). Erityisesti lapsille ja heidän perheilleen on tarkoitettu perhekirkko tai perhemessu. Kesällä, Kyrönniemessä, Pyhän Mikaelin kappelissa toimitetaan sanajumalanpalveluksia sunnuntaisin klo 13 erikseen ilmoitettavina aikoina. Lähempiä tietoja toiminnasta saat ajankohtaista sivulta tai kirkollisista ilmoituksista keskiviikon Miilusta ja Iisalmen Sanomista.

Jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä, arjen kiireen ahdistamia ihmisiä. Papeille voi lähettää esirukouspyyntöjä sähköpostilla, mielellään valmiiksi muotoiltuna. Rukouspyynnöt luetaan jumalanpalveluksessa tulevina sunnuntaina.

Tarkempaa tietoa jumalanpalveluksesta, toimituksista sekä ajankohtaisista kokonaiskirkon asioista saat sivulta www.evl.fi.

 

Musiikki on mukana seurakunnan toiminnassa monella tavalla. Luterilaisessa jumalanpalveluksessa musiikilla on tärkeä asema. Myös kirkollisissa toimituksissa musiikkityö on oleellisesti mukana.

Seurakunnan musiikkityöstä vastaavana työntekijänä toimii kanttori. Ota yhteyttä, kun haluat suunnitella musiikkia vihkimiseen tai siunaustilaisuuteen.

Seurakunnassa järjestetään myös musiikkitilaisuuksia kuten konsertteja, iltamusiikkeja ja laulutilaisuuksia. Olet tervetullut seurakunnan musiikkitilaisuuksiin!
 

 

 

 
     Tulosta sivu tulosta sivu
Suurenna tekstiä Oletustekstikoko Pienennä tekstiä