Kuorot sekä laulu- ja soitinryhmät

Seurakunnassa toimii lapsikuoro, kirkkokuoro, Ilonpisara-kvartetti, kaikille avoin kuoro sekä kamarikuoro. Ota yhteyttä kanttoriin tai tule suoraan harjoituksiin, jos sinua kiinnostaa laulaminen kuorossa. Lapsikuoroon, kirkkokuoroon ja kaikille avoimeen kuoroon ei ole pääsyvaatimuksia. Innostus laulamiseen riittää :)

Jos olet kiinnostunut tavoitteellisesta kuorotyöskentelystä jonkin projektin yhteydessä. Ota yhteyttä kanttoriin. Seurakunnan kamarikuoro on silloin oiva paikka juuri sinulle.

Kamarikuoro toteuttaa Johann Sebastian Bachin Jouluoratorion jouluna 2014.

Seurakunnassamme toimii myös Kaikille avoin kuoro. Kuoro laulaa kauden aikana muutamassa jumalanpalveluksessa. Laulajat harjoittelevat tuntia ennen messua kanttorin johdolla laulut, jotka sitten esitetään jumalanpalveluksessa.

Tervetuloa innolla mukaan ja tuo ystäväsikin! Yhdessä laulaminen on mukava harrastus!

Kanttorin yhteystiedot:

Toni Timlin
etunimi.sukunimi@evl.fi

Tervetuloa entiset ja uudet laulajat joukolla mukaan!!