Alakoululaisten toimintaa seurakunnassamme

Seurakunta on kaiken ikäisten ihmisten yhteisö. Niitä tapahtumia, joihin kutsutaan alakoululaisia, kutsutaan varhaisnuorisotyöksi.

Varhaisnuorten tapahtumissa on monenlaista toimintaa: yhteistä leikkiä sisällä ja ulkona, askartelua, kokkausta, lautapelien pelaamista, ihan vaan yhdessä olemista. Pidämme aina myös yhdessä iltahartauden vaikkapa kirkossa, Kyrönniemen kappelissa, iltanuotiolla.

Varkkis pidetään kerran kuussa seurakuntatalolla. Iltoihin voit tulla vapaasti mukaan; ilmoittautua ei tarvitse.

Varkkiksen päivämäärät: 25.9.  29.10.  26.11 ja 12.12. joilloin meillä on pikkujoulut.

Kellon aika on aina 16-18.

Tule Varkkikseen aina sään mukaisesti pukeutuneena. Olemme osan ajasta ulkona, jos sää ei ole ihan hurja.

Joulunäytelmäkerho marraskuussa torstaisin klo 16-18 seurakuntalolla kerhotilassa. Valmistamme jouluohjelmaa erilaisiin joulun ajan juhliin niin päiväkerholaisille kuin ikäihmisillekin esitettäväksi. Ehkäpä saamme tehtyä kirkkoonkin jonkun esityksen!!

Tähän kerhoo pitää ilmoittautua viimeistään lokakuun 29.päivään mennessä.

Joululeiri 1-4-luokkalaisille Kyrönniemessä 7.-9.12

Leirille mahtuu mukaan 20 lasta. Leiri alkaa perjantaina klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina perhemessuun Vieremän kirkossa. (Messu siis kuuluu leirin ohjelmaan.) Leirimaksu on 18 euroa. Ilmoittautuminen alkaa marraskuun puolessa välissä.

Perhekirkot Vieremän kirkossa mikkelinpäivänä 30.9. ja 9.12.

Mikkelinpäivän kirkkoon kutsutaan erityisesti ekaluokkalaisia perheineen.

Kun haluat tietää lisää alakoululaisille suunnatusta toiminnasta Maijalta.

Lähettämällä minulle sähköpostiosoitteen lähetän ajantasaista tietoa toiminnastamme.

Maija Sankari 0400 711 267