Taloustoimisto

Taloustoimistossa hoidetaan seurakunnan hallintoa ja taloutta.

Taloustoimisto palvelee Vieremän seurakunnan eri tehtäväaloja ja henkilökuntaa sekä ulkopuolisia sidosryhmiä.

Taloustoimisto laatii vuosittain seurakunnan talousarvion ja tilinpäätöksen. Lisäksi taloustoimistossa hoidetaan seurakunnan maksuliikenne, laskutus, kirjanpito, muu laskentatoimi sekä henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät. Näitä ovat palkka-asiamiehen tehtävät ja virka- ja työehtosopimusten soveltaminen sekä esimiestehtäviä.

Taloustoimiston tehtäviin kuuluu myös seurakunnan hautausmaan- ja kiinteistöjen hoitoon sekä maankäyttöön liittyvät hallintotehtävät.

Taloustoimisto on avoinna ma – ke klo 9-11 ja to 11-13. Asioidessasi muista maskisuositus.

Talouspäällikkö Tiina Toppinen, p. 0400-711 084
etunimi.sukunimi@evl.fi