Hallinto

Vieremän seurakunnan ylintä päätösvaltaa käyttää kirkkovaltuusto, johon kuuluu 15 valtuutettua.
Kirkkovaltuuston tehtäviin kuuluu hyväksyä vuosittain talous- ja toimintasuunnitelma kolmeksi vuodeksi, tilinpäätös ja toimintakertomus sekä vahvistaa veroprosentti. Kirkkovaltuusto luo puitteet päättämiensä asioiden toteuttamista varten.

Kirkkovaltuuston päätökset panee täytäntöön kirkkoneuvosto, johon kuuluu kirkkoherran lisäksi kahdeksan kirkkovaltuuston valitsemaa jäsentä. Kirkkoneuvosto valmistelee asiat kirkkovaltuustolle ja johtaa seurakunnan hallintoa ja seurakunnan talouden ja omaisuuden hoitoa.

Kirkkovaltuusto valitsee neljäksi vuodeksi kerrallaan neljä johtokuntaa, joita ovat jumalanpalvelus- ja musiikkityön johtokunta, diakoniatyön johtokunta, lähetystyön johtokunta sekä kasvatustyön johtokunta.
Luottamushenkilöt

Vieremän seurakunnan kirkkovaltuuston, kirkkoneuvoston ja johtokuntien jäsenet: Kirkkovaltuusto 2015-2018 Lue lisää

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuustoon kuuluu vaaleilla valitut 15 jäsentä. Lue lisää