Lähetystyö Vieremän seurakunnassa

Hyvää joulua ja siunattua vuotta 2015

kirpparin työntekijät joulun väreissä

Hartautta ja palaveria

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso , minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.” (Matt.28:19-20)

Lähetystyön toiminta-ajatus on osallistuminen kolmiyhteisen Jumalan lähetykseen pitämällä lähetystyötä esillä ja tekemällä työtä lähetyskannatuksen nostamiseksi.

Toiminnassa mukana on aktiivinen seurakuntalaisten joukko.

NIMIKKOKOHTEET

Vieremän seurakunnan nimikkokohde on Viron julistus- ja seurakuntatyön ohjelma.

Kirpputorin kohde on päiväkerhotyö Senegalissa. Lisäksi tuemme koululaistyötä jos Kirpparin tuotto sen sallii.

Kolmas kohteemme on rovastikunnallinen kohde Etiopiassa Dessien alueella. Kasvatus ja koulutus mm aidsiin liittyen.