Toimintaa

Joulunajan arpajaisten voitto 2014

Vieremän Kirpparilaiset ja mukanaolleet Veli Timoteuksen Ja Jukka Koistisen kanssa

Myyjäiset ja arpajaiset ovat perinteisiä tulonlähteitä. Myös rokankeitto ja letunpaisto tuovat varoja. Seurakuntailtoja ja seuroja vietetään lähetyksen hyväksi.

Lähetystyö vuokrannut entisen "Monttu-Baarin" tilat kirpputoritoimintaa varten.  Kirpparilta vuokrataan myyntipaikkoja ja myydään lähetyksen hyväksi puhtaita ja ehyitä tavaroita ja vaatteita, kirjoja ja käsitöitä. Kirpputorin tuotolla tuetaan Senegalin päiväkerhotyötä Suomen Lähetysseuran kautta.

Lähetystietoutta viedään myös lasten ja nuorten pariin. Kouluissa ja rippikoulussa on tunteja lähetystyöstä. Koulut osallistuvat varojen keruuseen lähetyksen hyväksi esim. keräämällä postimerkkejä.