Hiljaisuuden viljely

Kyrönniemi on viralliselta nimeltään Kyrönniemen hiljaisuuden keskus.

Viime vuosikymmeninä hiljaisuuden viljely on tullut tärkeäksi osaksi kirkkomme hengellistä elämää. Kiireinen, vaativa, virikkeitä täynnä oleva aikamme kuluttaa ihmistä. Siksi monet ovat löytäneet hiljaisuudesta keinon uudistua ja syventää yhteyttä Jumalaan.

Hiljaisuuden retriittejä vietetään Kyrönniemessä tarpeen mukaan. Seurakunta myös vuokraa Kyrönniemeä retriittejä varten ulkopuolisille retriitinjärjestäjille. Retriittiviikonlopun aikana ei keskustella, mutta eletään yhdessä. Vietetään yhteisiä rukoushetkiä, kuunnellaan virikepuhe, nautitaan herkullisesta ruuasta ja kuunnellaan hiljaisuutta ja rauhaa. Virkistytään toisten ja Jumalan läsnäolosta.

Katso lisää:   Hiljaisuuden ystävät