Kirppari lähetystyön hyväksi

Kirpparilla käy päivittäin kymmeniä ihmisiä

Adresseja ja lahjatavaroita löytyy varsinaisten kirpparituotteiden lisäksi

Lähetystyön hyväksi toimii Kirppari Petterintie 1:ssä. Vapaaehtoiset pyörittävät kirpparia.
Puh: 040-3210054

Kirpputorilta voi vuokrata pöydän omien tavaroiden myyntiä varten. Paikan hinta on 25€/kk.
Kirpparille voi lahjoittaa ehdottomasti puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita ja pieniä esineitä kuten astioita, kirjoja, myös sisustustekstiilit ovat tervetulleita.
Huonekalut eivät mahdu tiloihimme.

Kirpparin tuotto toimitetaan Senegalilaisten lasten hyväksi. Mm Ndoundokhin vähävaraisten lasten päiväkerhon toiminta on mahdollinen Kirpparin tuotolla.
Päiväkerhotyön lisäksi tuetaan myös koululaistyötä, jos päiväkerhotyöltä jää yli varoja.

Kirppari on suuri kiitoksen aihe Vieremän seurakunnassa. On todella hienoa, että vapaaehtoiset jaksavat pyörittää Kirpparia kuutena päivänä viikossa ympäri vuoden. Kiitos kuuluu myös myyntipaikkojen vuokraajille ja tietysti kaikille, jotka käyvät Kirpparilla ostoksilla.

Kirpparin puh: 040-3210054

Vapaaehtoistyön vastuuhenkilöt: Tellervo Partanen