Postimerkkikeräys

Lähetystyön hyväksi kerätään vuosittain käytettyjä postimerkkejä. Postimerkit palautetaan lokakuun puoleenväliin mennessä virastoon tai kirpparille.

SLS saa vuosittain tuhansia euroja käytetyistä postimerkeistä. Lähetysseura myy merkit postimerkki huutokaupassa. Postimerkit leikataan kirjeistä tai korteista niin, että vähintään sentti paperia jää merkin ympärille. Iisalmen rovastikunnassa seurakunnat kilpailevat keskenään siitä, mikä seurakunta kerää eniten merkkejä seurakuntalaista kohden.

Esim. Vieremä sijoittui vuonna 2014 kolmanneksi. Keräsimme 10743 postimerkkiä. Seurakuntalaista kohti tästä tuli 3,17 merkkiä.

Voittaja oli Pyhäjärvi 6.60 merkkiä/seurakunnan jäsen

Toinen Varpaisjärvi 5.46 /jäsen