Kirkkoherranvirasto avoinna: ma, ti, ke klo 9-11 sekä to klo 11-13. Perjantaisin suljettu.

Puh. 0400-714554.

Jos aikomuksenne on viettää idylliset häät kauniin, rauhallisen luonnon keskellä, olette oikeassa osoitteessa.

Kyrönniemi tarjoaa siihen monenlaiset mahdollisuudet!

Rakennusten puolesta kokonaisuus, missä kaikki tapahtuu samassa pihapiirissä, jonne vieraiden on helppo tulla, eikä liikkuminen tuota vanhemmille ihmisillekkään ongelmia.
Tuloksena ovat tyytyväiset häävieraat.

Juhlan järjestämisestä vastuussa olevat voivat majoittua Kyrönniemeen jo edellisenä iltana.

Samasta pihapiiristä löytyy myös häävieraille  jokaisen kukkarolle sopiva majoitus, yhden hengen huoneesta - parvimajoitukseen.

Vihkiminen tapahtuu maalauksellisessa ”navettakirkossa” kuten kansanomaisesti sanomme.

Aitat tarjoavat myös oivallisen leikkipaikan lapsivieraille ja   kuvauksille jopa hääparin taipaleesta kertovalle näyttelylle.

Häävalssille ja hääohjelmalle:

Katettu paviljonkityyppinen, 200 paikkainen tapahtuma-areena pihapiirissä

Vaihtoehtona on myös, että vihkiminen tapahtuu kirkonmäellä, kauniissa puukirkossamme.

Kyrönniemessä on myös virallinen venesatama jonne hääpari voi ajaa veneellä.

Vuodenaikojen mukaan Kyrönniemi tarjoaa erilaiset luonnon tarjoamat elämykset.

Kyrönniemi tarjoaa juhlatilat n. 80 vieraalle.

Kesätarjous

Tiedustelut, varaukset ja tarjous:

Talouspäällikkö Tiina Toppinen puh. 0400-711 084