Seurakunnan tiedot

Vieremän seurakunta
Kirkkotie 1
74200 Vieremä

 

LASKUTUSOSOITE:

Kirkon palvelukeskus

Vieremän seurakunta

++3143++

Pl 378

00026 Basware

 

Ei mahdollisuutta pankkikorttimaksuun.

 

Seurakuntatoimisto on avoinna: ma klo 9-12 ja to klo 11-14.

Puh. 0400-714554. Muina aikoina tavoitat meidät henkilökohtaisista numeroistamme. Ks. Yhteystiedot -välilehdeltä.

Avoimet työpaikat

Vieremän seurakunnassa, Ylä-Savossa, julistetaan haettavaksi 

 

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRKA

 

Haemme palvelukseen oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä talousosaajaa, jonka tehtävänä on vastata seurakunnan talouden hoitamisesta, henkilöstö- ja yleishallinnosta sekä kiinteistö- ja hautaustoimesta. Talouspäällikkö toimii myös kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston kokousten valmistelijana ja esittelijänä.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva opisto/amk-tasoinen tutkinto ja riittävä kokemus talousasioiden hoitamisesta. Arvostamme kokemusta seurakunnan tai muun julkisorganisaation talouden hoitamisesta ja suunnittelusta sekä toimintaympäristön tuntemisesta. Hakijalta edellytetään kiitettävää suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Virkaan valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Viran palkkaus on J10 palkkaluokituksen mukainen (KirVESTES). Ennen viran vastaanottamista virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhde alkaa sopimuksen mukaisesti. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Hakemus ansioluetteloineen ja viran kelpoisuusehdon täyttävä tutkintotodistus osoitetaan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan 9.4.2021, klo 15 mennessä osoitteella Vieremän seurakunta, Kirkkotie 1, 74200 Vieremä tai sähköpostilla **@**. Kuoreen tai sähköpostin aihekenttään merkintä ”talouspäällikön virka”. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Tiina Toppinen 0400-711 084 ja kirkkoherra Jukka Koivusalo 0400-711 024.

 
     Tulosta sivu tulosta sivu
Suurenna tekstiä Oletustekstikoko Pienennä tekstiä