Kirkkoherranvirasto avoinna: ma, ti, ke klo 9-11 sekä to klo 11-13. Perjantaisin suljettu.

Puh. 0400-714554.

Kirkkoherranviraston tehtävät

Virasto hoitaa kirkollisten toimitusten, kuten hautauksen, kasteen ja vihkimisen ajanvarauksia. Myös papistoa koskevat toimituspyynnöt voi osoittaa tänne.

Kirkon, Kyrönniemen ja seurakuntatalon tilavarauksia sekä haudanhoito- ja hautausasioita hoidetaan myös kirkkoherranvirastossa.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11 sekä torstaisin klo 11-13. Perjantaisin kirkkoherranvirasto on suljettu.

1.6.2019 alkaen:

Vieremän seurakunnan kirkonkirjoihin liittyvät tehtävät eli mm. avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset ja kirkkoon liittyminen hoidetaan 1.6. alkaen keskitetysti paikan päällä Iisalmessa, puhelimitse tai sähköisesti verkon kautta. LUE LISÄÄ!

Virastossa teitä palvelee

Vs. kanslisti Ronja Toitturi