Seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimiston tehtävät

Seurakuntatoimistossa voi hoitaa paikanpäällä kirkollisten toimitusten, kuten hautauksen, kasteen ja vihkimisen ajanvarauksia maanantaisin ja torstaisin. Muina aikoina palvelemme teitä ajanvarauksella. Myös tilavarauksia voi hoitaa seurakuntatoimistossa. Suorat numerot henkilökunnallellemme löydätte Yhteystiedot -välilehdeltä.

Seurakuntatoimisto toimii osoitteessa: Kirkkotie 1, 74200 Vieremä

Seurakuntatoimisto on avoinna maanantaisin klo 9-12 sekä torstaisin klo 11-14. Seurakuntatoimiston puhelin aukioloaikoina on 0400 714 554.
Koronaohjeistus:                         Käytäthän käsidesiä tullessasi seurakunnan tiloihin, samoin lähtiessäsi, myös ennen ruokailua ja ehtoolliselle tullessasi. Kädet voi myös pestä wc -tiloissa. Pidä riittävä etäisyys. Maskia voi käyttää oman harkinnan mukaan ja sitä suositellaan rokottamattomille. Seurakunta huolehtii tehostetusti tilojen ja pintojen puhdistamisesta.

1.6.2019 alkaen:

Vieremän seurakunnan kirkonkirjoihin liittyvät tehtävät eli mm. avioliiton esteiden tutkinta, virkatodistukset ja kirkkoon liittyminen hoidetaan keskitetysti Ylä-Savon keskusrekisterissä joka sijaitsee Iisalmessa osoitteessa Ilvolankatu 14b. Voit hoitaa asiasi myös puhelimitse 044 7335 202 tai sähköisesti verkon kautta. Ylä-Savon keskusrekisteri palvelee ma-pe klo 9-15.