Lapset ja lapsiperheet

Kuva:Sari Määttä

"Kauan ennen kuin tänne synnyit sinut tunsi jo Jumala."

Vieremän seurakunnassa lapsille ja lapsiperheille suunnattua toimintaa ovat päiväkerho, perhekerho, pyhäkoulut, perheille järjestettävät tapahtumat sekä jumalanpalvelukset ja messut.

Kerhosyksy 2021

Ilmoittautuminen:

Seurakunnan päiväkerhoihin ilmoittautuminen elokuun loppuun mennessä kirkkoherranvirastoon, puh. 0400-714 554.

Päiväkerhotyö:

Päiväkerhon toiminta alkaa torstaina 19.8 klo 12- 14.30.

Perhekerhosyksy 2021:

kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-12. Osoite on Kirkkotie 1, seurakuntatalon alakerta.  Käynti ulkokautta seurakuntatalon   sivulta vasemmalta puolelta, mäkeä alas. Perhekerhoon lapset tulevat oman vanhemman tai isovanhemman kanssa.

"Tärkeintä on kohdata ja yhdessä hetki turista. Juoda kuppi kuuma tai kaksi, niin tulee olo mukavaksi. Hetki hiljentyä ja ihmetellä. Kuunnella ikuisia tarinoita, joita jo isoäitimme kertoilivat pienilleen ja tartuttivat turvaa ja suojaa lapsilleen. Taivaan Isän suojaa."

Lisätietoja kerhoista antaa diakonissa Sari Määttä

puh. 0400-711 274.

"Pienet rakentajat me arjen töihin liitämme sitä Sanaa, mitä maailma ei nää. Jeesus kun on kanssamme, arkityömme siunaa se. Kaikki Isän lapset yhdistää. Amen."

Pikkulapsityö

Seurakunnasta vieraillaan n.1/2 vuoden kuluttua kasteesta lapsen kotona jos vanhemmat niin haluavat. Lue lisää

Perhekerho - kyläpaikka kirkonmäellä:)

On lasten ja aikuisten yheinen kohtaamispaikka seurakunnasssa. Lue lisää