Kirkkoherranvirasto avoinna: ma, ti, ke klo 9-12 sekä to klo 12-15. Perjantaisin suljettu.

Puh. 0400-714554.

Lapset ja lapsiperheet

Vieremän seurakunnassa lapsille ja lapsiperheille suunnattua toimintaa ovat päiväkerhot, perhekerho, pyhäkoulut, perheille järjestettävät tapahtumat sekä jumalanpalvelukset ja messut.

Kerhosyksy 2018

Ilmoittautuminen:

Seurakunnan päiväkerhoihin ilmoittautuminen elokuun loppuun mennessä kirkkoherranvirastoon, puh. 0400-714554. Päiväkerhot ja perhekerho jatkuvat syyskuun loppupuolella.

Päiväkerhotyö:

Päiväkerhon toiminta alkaa syyskuun loppupuolella.

Ilmoittauneille lähetetään kirje.

Perhekerho:

-  alkaa syyskuun loppupuolella. Ilmoitetaan siitä erikseen.

- Keväällä 2018 Perhekerho kokoontui keskiviikkoisin klo 10-12. Osoite on Kirkkotie 1, seurakuntatalon alakerta.  Käynti ulkokautta seurakuntatalon   sivulta vasemmalta puolelta, mäkeä alas. Perhekerhoon lapset tulevat oman vanhemman tai isovanhemman kanssa, kerhon ohjelmassa on leikkiä, askartelua, juttelua, hartaus ja välipala. Tervetuloa :)

Lisätietoja kerhoista antaa seurakuntapastori Anitta Kuusinen

puh. 0400-711267.

"Jumalan kämmenellä ei pelkää lintunen, Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton."

Pikkulapsityö

Seurakunnasta vieraillaan n.1/2 vuoden kuluttua kasteesta lapsen kotona jos vanhemmat niin haluavat. Lue lisää

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus.
  Lue lisää

Perhekerhot

On lasten ja aikuisten yheinen kohtaamispaikka seurakunnasssa. Lue lisää

Lue lisää