Musiikki

Vieremän kirkon urkujen julkisivu

Helluntain sävelhartaus 23.5. klo 19

Tervetuloa laulamaan kaikki uudet laulajat ja mukavaa on, jos mahdollisimman moni aikaisemminkin kuorossa laulanut jatkaa edelleen harrastusta.

Tulevia tapahtumia:

23.5.2021 klo 19 Helluntain sävelhartaus kirkossa

Helluntaisunnuntaina 23.5.2021 klo 19 järjestetään sävelhartaus Vieremän kirkossa . Sävelhartaudessa esiintyvät Marjaana Kaisto (Siilinjärven srk) laulu, Petra Heiskanen laulu ja sello, Hanna-Maria Timlin viulu, Toni Timlin laulu ja juonto sekä Hannu Virpi piano. Helluntain sävelhartaus liittyy osana Vieremän seurakunnan 100 vuotisjuhlia. Ohjelmassa Vieremän Toni kanttori esittää soitinyhtyeen kanssa Johann Sebastian Bachilta, mm. tutun koraalin Kristus, valo valkeuden sekä yksinlaulut Enkö Herraa Jumalaani ja Oi sielut riemuitkaa. Siilinjärven seurakunnan kanttori, sopraano Marjaana Kaisto laulaa Gustav Nordqvistin neljä laulu psalmiteksteihin: Herra on minun paimeneni (Ps. 23), Herra, ole armias (Ps. 51), Vain Jumalan eessä mieleni hiljenee (Ps. 62) sekä On anteeksiantava Herra (Ps. 103). Vieremän seurakunnan kesäkanttori Petra Heiskanen laulaa Petri Laaksosen Tule Pyhä Henki sekä Mika Piiparisen yksinlaulun Kosketa minua Henki ja soittaa sellolla Ahti Sonnisen Koska valaissee kointähtönen. Hanna-Maria Timlin soittaa viululla Lauri Nurkkalan Hyvyyden voima sovituksen viululle ja pianolla. Marjaana ja Toni laulavat duettona vielä Tuomo Nikkolan säveltämiä lauluja On mulla onnen päivä, On koti, jonne myrskyt maan sekä Ei lakkaa kiitosääni ja Riittaliisa Hakulisen Mä sydämestän' nähdä halajan.

Sävelhartaus liittyy niin seurakunnan juhlaan kuin myös kanttorin vuosipäivään. Tervetuloa pitkästä aikaa paikanpäälle kirkkoon kuuntelemaan ja laulamaan myös yhdessä keväisiä virsiä. Vieremän kirkkoon voidaan ottaa 50 henkeä noudattaen viranomaisten ohjeita. Tervetuloa!

Mikaeli Kvartetin ohjelma syksy 2020

Miesten lauluyhtye Mikaeli Kvartetin ohjelma syksy 2020 Lue lisää

Vieremän seurakunnan lapsikuoron ohjelma

Vieremän seurakunnan lapsikuoron juoksulista syksy 2020 Lue lisää