Kirkolliset ilmoitukset viikko 40

Ti 4.10. klo 13-14.30 vanhemman väen kerho seurakuntatalolla. Tarjolla lounas. Kantelemusiikkia Anni Keinänen. Lounaan vuoksi ilmoittautuminen Kirsi Taipale, p. 0405949143 1.10. mennessä.

Ti 4.10. klo 18 Tiepiiri seurakuntatalon kerhohuoneistossa.

Ke 5.10. klo 10 perhekerho seurakuntatalon kerhohuoneistossa

Su 9.10 klo 10 Messu seurakuntatalolla. Kirkkokahvit, Seija Koivusalon vastuuryhmä avustaa.

Ti 11.10 klo 10 Pysäkkihartaus Huoltotiellä.

Ti 11.10 klo 18- Tiepiiri seurakuntatalon kerhotiloissa. Vierailijana pastori Gennadi Shaulov Elävä Israel seurakunnasta, joka tekee päihdekuntoutustyötä Israelin lisäksi mm. Baltian maissa, Ukrainassa ja USA:ssa. Musiikkia ja Sanaa. Tilaisuus tulkataan venäjästä suomeksi. Tervetuloa!

Keskiviikkoisin klo 10-12 Kirpparin olohuoneelle voi tulla neulomaan sukkia ensi vuoden eskarilaisille tai omia neuleita.

Tiedoksi: To 20.10 Seurakunta – ja taloustoimisto on suljettu.

Kastettu: Ella Maija Marianna Honkajärvi

HUOM! Kirkko on suljettu kattoremontin vuoksi. Jumalanpalvelukset pidetään seurakuntatalolla jo aiemmin suunniteltuja erityismessuja lukuun ottamatta. Hautaan siunaamiset toimitetaan suoraan haudalla. Kasteiden ja vihkimisten toimituspaikat sovitaan kasteperheiden ja vihkiparien kanssa.