Kirkolliset ilmoitukset viikko 49

Ma 4.12. klo 13.00 Attendo Kesälammen kauneimmat joululaulut

Ma 4.12. klo 18 Kaikkien kuorojen joulukonsertti Vieremän kirkossa. Mukana: Vieremän kansalaisopiston Veteraanikuoro, Kyläkööri ja Naiskuoro sekä Vieremän seurakunnan kirkkokuoro ja lapsikuoro. Vapaa pääsy. Tilaisuudessa kerätään kolehti Gasan humanitaariseen avustamiseen.

Ti 5.12 klo 13 Vanhemmanväen joulukerho puuron ja pukin kera. Tervetuloa iloisella mielellä!

Ke 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus kirkossa ja seppeleenlasku sankarihaudoille ja Karjalaan jääneiden muistomerkille. Itsenäisyyspäivän juhla keskuskoululla klo 12.30.

To 7.12. klo 16.45 Lapsikuoron harjoitukset kirkossa

To 7.12. klo 18 Päiväkerhon joulujuhla

Pe 8.12. klo 18 Tervetuloa tutustumaan kirkkokuoron toimintaan! Pidämme kirkkokuoron kanssa tavalliset harjoitukset seurakuntasalissa. Kuka tahansa on tervetullut seuraamaan harjoituksiamme tai laulamaan mukana! Puolessa välissä pidämme kahvitauon, jonka aikana voi kysellä lisää meidän toiminnasta. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus tulla ilmoittautumaan kuorolaiseksi.

La 9.12. klo 18 Haajaisten kauneimmat joululaulut koulukievarilla, Haajaistentie 557.

Su 10.12. klo 10 Kauneimmat joululaulut -messu. Päivi Aho-Revon vastuuryhmä avustaa, glögitarjoilu.

Su 10.12. klo 17 Syntymäpäiväjuhla 70- ja 75-vuotiaille ja seurakunnan vapaaehtoisten, luottamushenkilöiden ja työntekijöiden joulujuhla seurakuntatalolla.

Su 10.12. klo 18.30 Avoin kansalaisopiston kuorojen joulukonsertti kirkossa!

Kuollut: Mirja Irene Piippo 83 v.

HUOM! Lähetyskirppari on lokakuun alusta alkaen tiistaisin auki klo 13-17. Ke-la klo 10-14.

Tiedoksi: Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut  ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.

Tilavaraukset, toimitusten sopimiset yms. saa edelleen hoidettua normaalisti Vieremällä seurakuntatoimistossa.