Kirkolliset ilmoitukset viikko 26

Su 30.6. klo 10 Messu kirkossa, kirkkoherra Jukka Koivusalon lähtösaarna, kirkkokuoro, Emilia Piippo, viulu ja Päivi Aho-Repo, laulu. Kahvit ja juhlahetki seurakuntatalolla messun jälkeen. Olisi mukava nähdä vielä. Olet lämpimästi tervetullut!

Mahdolliset muistamiset ohjataan Ukrainan lasten auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta. Lahjoittaa voit kirkkokolehdin kautta, allaolevilla ohjeilla, tai lähetyskirpputorin keräyslistalla tai Facebookista löytyvien ohjeiden mukaan.

Tue Ukrainan lapsia Kirkon Ulkomaanavun kautta

Sota on tuhonnut ja vaurioittanut kouluja ympäri Ukrainaa. Opetus on kärsinyt ja sekä oppilaiden että opettajien psykososiaalinen hyvinvointi on koetuksella vaikeassa tilanteessa.
Kirkon Ulkomaanapu kunnostaa sodasta kärsineitä kouluja esimerkiksi vaihtamalla ikkunoita ja muita osia rikkoutuneiden tilalle. Koulujen pommisuojia varustetaan niin, että niissä on hyvä opiskella ja oleilla ilmahälytysten aikana. Opettajia ja koulupsykologeja koulutetaan ja panostetaan erityisesti lasten ja aikuisten psykososiaaliseen hyvinvointiin. Kouluihin toimitetaan niiden tarvitsemia välineistöjä, kuten opiskelutarvikkeita, urheiluvälineitä ja generaattoreita.

Lähetä tekstiviesti AUTA10 (10€)  tai AUTA30 (30€)
numeroon 16499

Lahjoita haluamasi summa Mobilepaylla
numeroon 44533

Lahjoita tilisiirrolla: Nordea FI33 1572 3000 5005 04
viesti: Ukraina, Vieremän seurakunta

Lämmin kiitos lahjastasi.

Keräysluvat: RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, Manner-Suomi.
ÅLR 2023/6499, voimassa 1.1.-31.12.2024, Ahvenanmaa.

Tiedoksi:

- Kirkon ohi menevä hiekkatieosuus kirkon päästä ja parkkipaikka on suljettu liikenteeltä ainakin viikon 27 loppuun (7.7.) asti. Tie ja parkkipaikka avataan isojen tilaisuuksien ajaksi.

- 1.7. Alkaen vs. kirkkoherrana toimii Olli Viitaniemi, puh. 0400711024

Tiedotus:
Ilmoita lapsesi 3-5 vuotiaiden päiväkerhoon kesäkuun loppuun mennessä. Päiväkerho alkaisi to 22.8 klo 12-14.30, ja on kerran viikossa. Mukana pääsääntöisesti diakonissa Sari Määttä. Ilmoittautuminen kirkkoherranvirastoon puh. 0400- 571163.

Huom! Lähetyskirppari on auki ti-ke ja pe-la klo 10-14 ja torstaisin klo 13-17.

Tiedoksi: Virkatodistukset, avioliiton esteidentutkinta ja sukuselvitykset, sekä muut jäsenrekisteripalvelut  ovat saatavilla Kuopion aluekeskusrekisteristä puhelimitse, sähköpostitse ja verkkopalveluita hyödyntämällä, sekä asioimalla Kuopion toimistolla.

Tilavaraukset, toimitusten sopimiset yms. saa edelleen hoidettua normaalisti Vieremällä seurakuntatoimistossa.