Perhejuhlat ja hautajaiset

Perhejuhlat ovat tietynlaisia käännekohtia ihmisen elämässä. Ne voivat olla ilon tai surun juhlia, mutta aina ne vaikuttavat jollakin tavalla elämämme. 

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Seurakunta haluaa kannustaa viettämään perhejuhlia ja haluaa näin myötäelää arjessa ja juhlassa. Ristiäisiä, rippijuhlia, häitä ja hautajaisia järjestettäessä olemme käytettävissäsi ja tarjoamme apuamme ja osaamistamme.

Merkkipäiväkäynnit

Seurakunnan työntekijä vierailee pääsääntöisesti 80, 85, sekä 90 vuotta ja sitä enemmän täyttävien luona merkkipäivän kunniaksi.

70- ja 75-vuotta täyttävät kutsutaan yhteiseen juhlaan. Merkkipäivää viettäville lähetetään henkilökohtainen kutsu.

Lue lisää merkkipäiväkäynneistä

Kodin siunaaminen

Kodin siunaaminen on kirkollinen toimitus, jossa pyydetään Jumalan siunausta ja varjelusta omalle kodille. Se voidaan toimittaa milloin tahansa, mutta useimmiten se tapahtuu siinä vaiheessa, kun on muutettu uuteen kotiin. Kodin siunaaminen voidaan luontevasti liittää myös kastejuhlaan.

Lue lisää kodin siunaamisesta